jueves, 17 de abril de 2008

Signatures SANT JORDI 2008


El dimecres 23 d'abril em trobareu signant exemplars del Estem en contra.

BARCELONA -11 a 12h a la parada de l'Abacus (Passeig de Gràcia entre Diputació i Gran Via) -13 a 14h a la parada de Proa (Rambla Catalunya entre Roselló i Provença).

SABADELL -18 a 20h a la parada col·lectiva de la plaça del Mercat.

Serà un plaer aprofitar la diada per trobar-nos!

2 comentarios:

Marta dijo...

Hola Xavi,
Et felicito pel teu llibre "Estem en contra" que em vaig comprar i llegir amb moltes ganes, al igual que el "Delirium tremens".
Aprofito també per felicitar-te pel naixement del teu fill o filla!
En el meu bloc, a l'Agost veuràs que dedico un article al teu llibre: www.atram-atram.blogspot.com
També et vull comentar un llibre que estic llegint ara d'una tal Faïza Guène (francesa): "Demà, si fa no fum". Em recorda a la teva manera d'escriure fresca i picant i també fa riure, potser t'interessi donar-hi una ullada. El llibre és de l'editorial Funambulista.
A reveure!

Xavier Gual dijo...

Hola Marta. Em fa molta il·lusió retrobar-te. Gràcies pels comentaris (he llegit el teu bloc), en el fons escrivim per agradar. I sí, la vida com a pare és una nova aventura que vull aprofitar al màxim. Per cert, fa temps que vaig comprar el llibre de la Faïza Guène, el tema m'interessa molt i tinc previst escriure una novel·la relacionada però amb la problemàtica d'aquí. Enguany estaré en una aula d'acollida per a immigrants i suposo que serà molt especial.
una abraçada ben forta.
Xavier