lunes, 7 de abril de 2008

La vida canvia




Des de fa un mes la meva vida ha canviat. És més intensa, cansada, exigent, provoca insomni, però també aporta noves i estranyes experiències. Inoblidable. Recomanable.

2 comentarios:

Gabriel dijo...

Eeiii, Xavi...m'alegro que tot et vagi bé..ja em vaig assabentar sobre el premi Pere Quart..felicitats! Però crec que t'haig de felicitar molt més pels teus canvis vitals...Et desitjo molta sort i espero poder seguir les teves noves en aquest bloc teu que acabo de descobrir...Llegint això de que la vida canvia m'he adonat de cop que els anys passen molt ràpid...Encara tinc la sensació de veure't en algún aplec bohemi de l'Ajelc, associació que encara mantinc el contacte. Saps...M'havien de publicar un llibre de relats per St.Jordi però al final res de res...vull dir que espero que pugui sortir almenys al maig...ja se sap això de les editorials va com va...Bé de fet no és un llibre en són dos...però tan és...He decidit escriure aquest comentari per desitjar-te molta sort el dia de St.Jordi i molta sort amb el dia a dia que ara comences.
Una salutació
Gabriel Boloix

Xavier Gual dijo...

Hola Gabriel. Estic molt content per tu que puguis publicar. Mes amunt, mes avall, el que compta és que al final, quan surti, n'estiguis satisfet. Enhorabona per aquesta o aquestes criatures. I jo, ja veus, fent de les meves... Potser ens retrobem en un acte que l'AJELC vol fer al juny. Una abraçada.
Xavier