viernes, 7 de noviembre de 2008

10 anys de web


Des del passat 1 d'octubre la web GUAL PERMANENT compleix 10 anys a la xarxa. El 1998, quan tot just tenia publicats alguns contes en llibres col·lectius i estava en ple procés d'escriptura del que serien Els Tripulants i després el Delirium tremens, vaig considerar interessant disposar de web pròpia. Gràcies al meu germà per fer de webmaster, al servidor SIRIO i a tots vosaltres per mantenir-la i consultar-la durant aquests anys.

2 comentarios:

Gabriel dijo...

Felicitats, Xavi! Crec que en aquells moments quan ningú encara parlava de webs ni molts menys existien el blogs actuals, ni tenies publicats els llibres que tens ara vas atrevir-te a fer un web i amb això vas demostrar ser innovador i pioner. I amb això vas demostrar que creies en el que feies que és escriure, encara que no tinguessis cap llibre publicat signat individualment. És important creure amb el que fem.
Felicitats i endavant!!

Xavier Gual dijo...

Gràcies Gabriel. Diuen que per fer realitat els somnis primer te'ls has de creure. I pencar dia a dia per assolir-los. Una abraçada i sort en els teus projectes.
Xavier