lunes, 9 de febrero de 2015

L'ESTEM EN CONTRA al teatre!

Estic molt content d'anunciar-vos que el proper dijous 12 de febrer estrenem a la Sala L'Alternativa de Sabadell l'adaptació de 6 narracions que formen part del recull ESTEM EN CONTRA, guanyador del premi Pere Quart d'humor i Sàtira (La Campana, 2007).
El projecte de dur-ho a escena ve pels voltants del 2010, quan amb els companys i amics actors Enric López i Òscar Masllovet vam començar a treballar en l'adaptació dels textos. La feina va quedar feta, però no ha estat fins ara que s'ha pogut materialitzar. ESTEM EN CONTRA (teatre) és la primera obra que es representa a L'Alternativa sota el cicle D.O. 08205 que promou autors i obres relacionades amb la ciutat de Sabadell.
Així doncs l'espectacle el podreu veure els dies 12, 13, 14, 15 i 19, 20, 21, 22 de febrer per només 10€. De dijous a dissabte és a les 22h i els diumenges a les 19h. Cinc actors sobre l'escenari durant gairebé dues hores d'humor i sàtira. Les narracions que veureu són (per ordre d'aparició): RE-VOT, NO VA SER AIXÍ, ROTACIÓ, INSINUACIONS FÀL·LIQUES, CORREFOC ARCADE (com a curmetratge) i LIMBO ROCK!
A nivell personal ha estat un plaer poder assistir en uns quants assajos i gaudir de la direcció del fantàstic tàndem Enric López + Òscar Masllovet, així com dels actors Anabel Riquelme, Laura Sabaté, Juan Carlos Tovar, David Gallardo i el mateix Òscar Masllovet. M'heu fet riure molt i la feinada que heu tingut val molt la pena. Us estic ben agraït!
A vosaltres només em resta animar-vos a venir al teatre perquè us ho passareu genial. Paga la pena, paraula. La crítica social de l'Estem en contra encara és (malauradament) molt i molt actual. Us hi espero!
Per més informació consulteu: https://lalternativateatre.wordpress.com/2015/02/09/do-08205-teatre-amb-denominacio-dorigen/

No hay comentarios: